Workplace, teknolojinin iş hayatında daha etkin kullanılmasını sağlayan, odağında çalışan iş birliği, iletişim, inovasyon, mobilite ve bulut bilişim olan dijital çalışma ortamı, intranet çözümüdür.
RPA - dijital-is-gucu ile dijital dönüşüm sürecinizde operasyonel yüklerinizi azaltabilir, iş verimliliğinizi artırabilirsiniz.
Öne Çıkan
Pixage ile tüm ekranları ve yayın akışını tek bir merkezden yönetilmesini sağlayan bir dijital yayıncılık uygulamasıdır.
Low Code ile herhangi bir yazılım geçmişine sahip olmadan ve kod kullanmadan istenilen uygulama kolaylıkla oluşturulabilir.
Pixage
Pixage
Pixage ile tüm ekranları ve yayın akışını tek bir merkezden yönetilmesini sağlayan bir dijital yayıncılık uygulamasıdır.

Pixage ürünümüz hakkında daha ayrıntılı bilgi için Pixage sayfasını ziyaret edebilirsiniz!
Detaylı İncele
Dijitalleşen otomotiv endüstrisinde geleceğin araç teknolojileri.
Dijital finansal hizmetlerin yükselişi ve geleceği.
Dijital dönüşüm çağında dayanıklı mal sektöründe yeni trendler.
Enerji sektöründe dijital dönüşüm ve geleceğin enerji teknolojileri.
Dijitalleşen eğitim: Yarının teknolojileri.
Kamu sektöründe dijital dönüşüm ve vatandaş odaklı hizmetler.
Perakende sektöründe dijitalleşme ve geleceğin alışveriş trendleri.
Dijital sağlık: Sağlık hizmetlerinde teknolojinin yükselişi.
Dijital sigorta: Sigorta sektöründe geleceğin inovasyonları.
Telekomünikasyon sektöründe dijital dönüşüm ve bağlantılı dünya.
Dijital turizm: Geleceğin seyahat teknolojileri ve trendleri.

Telekomünikasyon

KoçSistem
KoçSistem
KoçSistem

Bilişim Endüstrisinin En Dinamik Sektörü

Telekom sektörü Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulunun (BTK) yayınladığı verilere göre yıllık 45 milyar TL pazar büyüklüğü ile Türkiye bilişim endüstrisinin en dinamik sektörü konumundadır. Dünyada en hızlı gelişen, Ar-Ge ve inovasyona en çok yatırımın yapıldığı sektörlerden biri olan Telekomünikasyon sektörü, Türkiye ekonomisi için de kaldıraç olarak kabul edilmektedir.

Sektör, iletişimin telgraftan sağlandığı bir dönemden, saniyeler içinde büyük miktarda verinin gönderilebileceği modern mobil teknolojiye dönüştü. 2016 yılından itibaren Türkiye'de kullanılmaya başlanan 4.5G hizmeti artık günlük hayatımızda daha fazla yer alıyor. İndirme hızının, saniyede 10 GB’a kadar çıkması 5G teknolojisine çoktan hazır olunduğunun net bir göstergesi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulunun da en fazla önem verdiğini konuların başında 5G ve ötesi teknolojiler yer almaktadır.

Sektöre Özel Çözümler

Her geçen gün önemini hızla arttıran nesnelerin interneti, sanal ve arttırılmış gerçeklik, yapay zeka ve blockchain gibi teknolojiler yeni iş modellerinin oluşmasına olanak sağladı. Telekom şirketleri de varlıklarını sürdürebilmek için bu değişimi takip etmekte. Bu teknolojik eğilimler doğrultusunda, KoçSistem'in telekom sektörüne özel olarak hazırladığı çözümler ile, KoçSistem müşterilerinin iş ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya çalışmakta. Aynı zamanda KoçSistem telekom firmaları ile işbirliği yaparak farklı projelerde değerli iş ortaklıkları gerçekleştirmeyi hedefliyor. Büyük Kamu projelerinde, uçtan uca hizmet sunma yeteneği ile Telekom şirketleri ile iş ortaklıkları gerçekleştiriyor.

MS Exchange Geçişi

Vodafone Türkiye, Vodafone Global’in aldığı karar doğrultusunda yeni BT ofis teknolojilerini kullanmaya başladı. KoçSistem, 3 bin 550 kullanıcının verilerinin MS Exchange 2010’a aktarılmasını herhangi bir veri kaybı ve servis kesintisi olmaksızın 4 haftada tamamladı.