Workplace, teknolojinin iş hayatında daha etkin kullanılmasını sağlayan, odağında çalışan iş birliği, iletişim, inovasyon, mobilite ve bulut bilişim olan dijital çalışma ortamı, intranet çözümüdür.
RPA - dijital-is-gucu ile dijital dönüşüm sürecinizde operasyonel yüklerinizi azaltabilir, iş verimliliğinizi artırabilirsiniz.
Öne Çıkan
Pixage ile tüm ekranları ve yayın akışını tek bir merkezden yönetilmesini sağlayan bir dijital yayıncılık uygulamasıdır.
HRedition, her sektörde ve boyutta insan kaynakları süreçlerini dijitalleştirerek şeffaf, öngörülebilir ve yönetilebilir hale getiren bir platformdur.
Low Code ile herhangi bir yazılım geçmişine sahip olmadan ve kod kullanmadan istenilen uygulama kolaylıkla oluşturulabilir.
Pixage
Pixage
Pixage ile tüm ekranları ve yayın akışını tek bir merkezden yönetilmesini sağlayan bir dijital yayıncılık uygulamasıdır.

Pixage ürünümüz hakkında daha ayrıntılı bilgi için Pixage sayfasını ziyaret edebilirsiniz!
Detaylı İncele
Dijitalleşen otomotiv endüstrisinde geleceğin araç teknolojileri.
Dijital finansal hizmetlerin yükselişi ve geleceği.
Dijital dönüşüm çağında dayanıklı mal sektöründe yeni trendler.
Enerji sektöründe dijital dönüşüm ve geleceğin enerji teknolojileri.
Dijitalleşen eğitim: Yarının teknolojileri.
Kamu sektöründe dijital dönüşüm ve vatandaş odaklı hizmetler.
Perakende sektöründe dijitalleşme ve geleceğin alışveriş trendleri.
Dijital sağlık: Sağlık hizmetlerinde teknolojinin yükselişi.
Dijital sigorta: Sigorta sektöründe geleceğin inovasyonları.
Telekomünikasyon sektöründe dijital dönüşüm ve bağlantılı dünya.
Dijital turizm: Geleceğin seyahat teknolojileri ve trendleri.
Uç Nokta Güvenliği
KoçSistem
KoçSistem

Antivirüs: En yaygın güvenlik tehditlerinden birisi de zararlı yazılımlardır. Özellikle son kullanıcı cihazlarında güvenlik açığı oluşmaması için bu zararlı yazılımların tespit edilmesi ve etkisiz hale getirilmesi kritik hale gelmiştir.

  • Gerçek Zamanlı Koruma: Bilgisayar ve ağ üzerindeki tüm dosya ve işlemleri sürekli olarak izleyerek, zararlı yazılımları anında tespit eder ve engeller.
  • Düzenli Güncellemeler: Yeni tehditlere karşı korunmayı sağlamak için antivirüs yazılımı sürekli olarak güncellenir ve virüs veritabanı yenilenir.
  • Kapsamlı Tarama: Bilgisayarda bulunan tüm dosyaları, programları ve uygulamaları tarayarak virüsleri, kötü amaçlı yazılımları ve potansiyel tehditleri belirler.
  • Kararantina Yönetimi: Tespit edilen zararlı yazılımları izole ederek, sistemin diğer bölümlerine yayılmasını önler ve kullanıcıların güvenli bir şekilde tehditleri incelemesine olanak tanır.
  • Davranış Analizi: Programların ve dosyaların davranışlarını analiz ederek, henüz bilinmeyen veya yeni ortaya çıkan tehditleri tespit eder ve önler.

DLP: Günümüzde veri şirketlerin şüphesiz en değerli varlıkları konumunda.DLP çözümü ile kurumun mevcut kritik verilerinin kurum içinde ve kurum dışında yetkisiz aktarımının önlenmesi sağlanmaktadır.

  • Hassas Veri Tanımlama: Şirketin hassas ve gizli verilerini belirleyerek, bu verilerin korunmasını sağlar ve sızmasını engeller.
  • Gerçek Zamanlı İzleme ve Uyarı: Veri hareketlerini ve kullanıcı aktivitelerini gerçek zamanlı olarak izler ve şüpheli davranışlar tespit edildiğinde anında uyarılar gönderir.
  • Politika Tabanlı Yönetim: Veri koruma politikaları oluşturur ve bu politikaları kullanıcılar ve cihazlar üzerinde uygular, böylece veri kaybını önler.
  • Veri Şifreleme ve Maskeleme: Hassas verileri şifreleyerek veya maskeleyerek, yetkisiz erişimlere karşı koruma sağlar.
  • Raporlama ve Denetim: Veri kullanımı ve hareketleri ile ilgili detaylı raporlar sunarak, güvenlik olaylarını ve ihlalleri analiz etmeye yardımcı olur ve uyumluluk gereksinimlerini karşılar.

EDR: Yönetilen EDR (Managed Endpoint Detection And Response), uç nokta sistemler üzerinde gerçekleşebilecek olaylara ve veri ihlallerine karşı müdahale ederek, kötü amaçlı bir vakanın oluşmasını engellerken, gelişmiş mimarisiyle durum hakkında detaylı bilgi ve analiz imkânı sunmaktadır.

Yönetilen EDR hizmetindeki İzleme, Algılama, Toplama ve Müdahale ana bileşenleriyle, sistemlere yönelik tehditler 7*24 proaktif bir şekilde tespit edilier ve anında müdahale ile veri sızıntıları engellenir.

PAM: PAM yani ayrıcalıklı hesap yönetimi çözümü ile birlikte kurumda bulunan yetkili hesapların görünürlüğünün artırılması, tüm hesapların düzenli bir şekilde taranması ve yönetilmesi sağlanır. Ayrıca PAM ile oturumların Sql Serverda güvenli bir şekilde kayıt edilmesi, canlı oturuma müdahale, checkout, çok faktörlü kimlik doğrulama ve oturum öncesi onay isteği gibi özelliklerle dış tehditlere karşı savunma ve denetim rolü de sağlanmaktadır.

  • Merkezi Kimlik Doğrulama: Tüm yetkili kullanıcı hesaplarını merkezi bir sistem üzerinden yöneterek, kimlik doğrulama süreçlerini güvenli ve verimli hale getirir.
  • Yetki Sınırlandırma: Kullanıcıların sadece ihtiyaç duydukları sistemlere ve verilere erişimini sağlayarak, aşırı yetkilendirmeyi ve yetki suistimalini önler.
  • Erişim İzleme ve Kayıt Tutma: Yetkili kullanıcıların tüm faaliyetlerini izler ve kaydeder, böylece herhangi bir anormallik veya ihlal durumunda hızlı müdahale sağlar.
  • Geçici Erişim Yönetimi: Belirli görevler için geçici yetkilendirmeler yaparak, görev tamamlandıktan sonra bu yetkileri otomatik olarak geri alır.
  • Güçlü Kimlik Doğrulama ve MFA: Çok faktörlü kimlik doğrulama (MFA) kullanarak, yetkili hesaplara erişimi daha güvenli hale getirir ve hesapların ele geçirilme riskini azaltır.