Workplace, teknolojinin iş hayatında daha etkin kullanılmasını sağlayan, odağında çalışan iş birliği, iletişim, inovasyon, mobilite ve bulut bilişim olan dijital çalışma ortamı, intranet çözümüdür.
RPA - dijital-is-gucu ile dijital dönüşüm sürecinizde operasyonel yüklerinizi azaltabilir, iş verimliliğinizi artırabilirsiniz.
Öne Çıkan
Pixage ile tüm ekranları ve yayın akışını tek bir merkezden yönetilmesini sağlayan bir dijital yayıncılık uygulamasıdır.
Low Code ile herhangi bir yazılım geçmişine sahip olmadan ve kod kullanmadan istenilen uygulama kolaylıkla oluşturulabilir.
Pixage

Pixage ürünümüz hakkında daha ayrıntılı bilgi için Pixage sayfasını ziyaret edebilirsiniz!
Detaylı İncele
Dijitalleşen otomotiv endüstrisinde geleceğin araç teknolojileri.
Dijital finansal hizmetlerin yükselişi ve geleceği.
Dijital dönüşüm çağında dayanıklı mal sektöründe yeni trendler.
Enerji sektöründe dijital dönüşüm ve geleceğin enerji teknolojileri.
Dijitalleşen eğitim: Yarının teknolojileri.
Kamu sektöründe dijital dönüşüm ve vatandaş odaklı hizmetler.
Perakende sektöründe dijitalleşme ve geleceğin alışveriş trendleri.
Dijital sağlık: Sağlık hizmetlerinde teknolojinin yükselişi.
Dijital sigorta: Sigorta sektöründe geleceğin inovasyonları.
Telekomünikasyon sektöründe dijital dönüşüm ve bağlantılı dünya.
Dijital turizm: Geleceğin seyahat teknolojileri ve trendleri.
KoçSistem, Bilişim 500 Listesi'nde Üç Dalda Birden Birinci Oldu!
20.06.2012
KoçSistem, İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye 2011’de Donanım bölümünde Yılın Sunucu Sistem Entegratörü olurken, Danışmanlık ve Barındırma Yönetim Hizmetlerinde de birinci oldu.

Türkiye’nin öncü ve lider bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, İnterpromedya’nın bu yıl 13’üncü kez gerçekleştirdiği Bilişim 500’ün sonuçlarına göre üç farklı kategoride birinci olmayı başardı. KoçSistem; Donanım bölümünde Yılın Sistem Entegratörü olurken, Danışmanlık ve Barındırma Yönetim Hizmetlerinde de birinciliği elde etti. 2011 yılı net satış gelirlerine göre oluşturulan Bilişim 500 genel listesinde ise KoçSistem, 20’inci sıraya yerleşti.

KoçSistem ayrıca; Sistem Entegratörü, Sistem Entegratörü-Hizmet, Sistem Entegratörü – Donanım, Donanım-Sunucu, Sistem Entegratörü Tablet ve Taşınabilir, Veritabanı Yazılım ve Ar-Ge Sonucu Geliştirilen Ürün olmak üzere toplam yedi kategoride de ikinci oldu.

Birincilik sertifikalarını KoçSistem adına alan Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Can Barış Öztok yaptığı açıklamada şunları söyledi: “KoçSistem, son beş senedir ortalama yaklaşık yüzde 25 büyüyerek, sektörünün üstünde büyüme rakamlarına ulaştı. Büyüme ivmemizi sağlıklı bir şekilde sürdürürken elde ettiğimiz ödüller ve birincilikler de, bizlere ne kadar etkin çalışmalar gerçekleştirdiğimizi gösterir nitelikte. Bilişim 500’de elde ettiğimiz bu derecelerin yanı sıra, geçtiğimiz ay uluslararası çapta İngiltere’de düzenlenen bir organizasyonda aldığımız “Avrupa’da Yılın Teknoloji Çözümü“ ödülü de bizim için önemli bir motivasyon kaynağı oldu.”