Bilişim 500’den KoçSistem’e Teknolojinin 4 Alanında Birincilik Ödülü!

KoçSistem, bu yıl 19’uncusu düzenlenen Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi (Bilişim 500) Araştırması’nda toplamda 4 birincilik ödülüne layık görüldü.

Hizmet alanında Türkiye’nin En İyi Sistem Entegratörü seçilen KoçSistem, Barındırma Yönetim Bulut Hizmeti, Sanallaştırma ve Kurulum Bakım Destek Hizmetleri kategorilerinde birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

Türkiye’nin en köklü bilgi teknolojileri şirketi KoçSistem, bu sene 19’uncusu gerçekleştirilen Türkiye’nin Bilişim 500 Şirketi Araştırması’nda 4 birincilik ödülünü birden aldı.

Araştırma sonucunda Türkiye’nin hizmet alanında En İyi Sistem Entegratörü seçilen KoçSistem;  Barındırma Yönetim Bulut Hizmeti, Sanallaştırma ve Kurulum Bakım Destek Hizmetleri kategorilerinde birincilik ödüllerini alarak Türkiye’nin teknolojik alandaki gelişimine liderlik ettiğini bir kez daha kanıtladı. Öte yandan KoçSistem, 2017 yılı net satış gelirlerine göre oluşturulan Bilişim 500 listesinde 21.sırada yerini aldı.

DERECİ: TÜRKİYE’NİN DİJİTAL KALKINMASINA KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

KoçSistem adına ödülleri alan KoçSistem Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Evren Dereci yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Bilişim alanında en saygın araştırmalarından biri olan Bilişim 500 ödüllerine layık görüldüğümüz için BT Haber Şirketler Grubu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Uzun yıllardır dünya çapındaki son teknolojiyi iş dünyasının hizmetine sunan bir kurum olarak aldığımız bu ödüller doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Türkiye’nin teknolojik ve dijital kalkınma yolunda koyduğu büyük hedeflere katkı sunmaya; finanstan enerjiye otomotivden sanayiye farklı sektörlere yön vermeye devam edeceğiz.”

Bilgi için: Communication Partner / Janset Akışık / jansetakisik@cpartner.com.tr / 0 850 533 65 10

Temmuz 2018

KoçSistem Veri Merkezi’nde Robotlar İşe Başladı!

KoçSistem, veri merkezinde konumlandırdığı yazılım robotları ile dijital dönüşüm yolculuğunda kurumlara destek olmaya devam ediyor. KoçSistem’in Dijital İş Gücü ismini verdiği yüzde 200 verimlilik artışı sağlayan yazılım robotları, KoçSistem Veri Merkezi’nde rutin işleri hızlı, verimli, hatasız ve düşük maliyet ile yapabiliyor.